Webdesign

Een unieke aanpak op maat

Website laten maken?

Je wilt een professionele website laten maken die een sterk verhaal heeft. Daarbij moet de website optimaal te bekijken zijn op pc, laptop, tablet en smartphone. En hij moet natuurlijk vertrouwen uitstralen en sterke resultaten behalen. Wij denken graag met je mee. Met 5+ jaar ervaring weten we wat werkt en wat niet. Benieuwd naar onze aanpak? Lees er alles over op deze pagina!

Een website laten maken door Studio Soit

De internetpartner met een persoonlijke touch

Ben je op zoek naar een sterke website die jouw bedrijf en doelgroep perfect weerspiegelt? Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele en gebruiksvriendelijke websites voor kleine en grote bedrijven in alle branches. We werken op een zeer persoonlijke en resultaatgerichte manier, naar ieders budget en zoeken steeds een oplossing op maat. Elke klant krijgt een uniek ontwerp en kan de website makkelijk zelf beheren.

Aangepast voor tablet en smartphone

Responsive webdesign

Uit ervaring weten we dat websites steeds meer worden bezocht via mobiel of tablet. Het is daarom belangrijk dat jouw website geschikt is voor alle apparaten. Al onze websites zijn 100% responsive en werken perfect op elk apparaat: desktop, laptop, tablet en smartphone. Een website laten maken die zich automatisch aanpast op elk apparaat én conversiegericht is opgebouwd? Wij zorgen dat gebruiksgemak en klantervaring altijd op nummer één staan.

Jouw online doelen centraal!

Hoe zorg je dat jouw website scoort?

Voor we van start gaan met jouw website brengen we eerst jouw wensen en doelen helder in kaart.  We geven persoonlijk advies en denken samen na over de beste oplossing op maat van jouw zaak. Wil je bezoekers louter informeren via je website of wil je een converterende website waarmee je via advertentiecampagnes klanten gaat werven? Wij denken graag met je mee en vertalen jouw verhaal naar een wervende website.

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel pc, tablet en mobiel. Jouw website is dus gebruiksvriendelijk en goed leesbaar op alle apparaten

Website zelf beheren

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Je kan op elk moment zelf de website aanpassen en onderhouden.

Hosting & onderhoud

Ook na oplevering van jouw website staan we voor je klaar. Wij hosten jouw website en houden alles up-to-date. We staan altijd klaar voor bijkomende support.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intakegesprek of een kop koffie!

Binnen 1 uur reactie

Vrijblijvende intake

Alles begint bij een gesprek

Een persoonlijke werkwijze

Wij houden van duurzame, sterke samenwerkingen: open, transparant en vanuit persoonlijk contact. Dat begint al vanaf de eerste kennismaking. We maken graag tijd voor een uitgebreid gesprek waarbij we samen kijken naar waar je vandaag staat en wat je wilt bereiken. Op basis van deze bevindingen geven we persoonlijk advies.

1. Aan de slag

Als wij een website ontwikkelen, dan starten we eerst met het in kaart brengen van jouw verhaal, jouw wensen, jouw doelgroep en de online doelen die je wilt gaan bereiken. Op basis van dit gesprek maken we een concreet plan van aanpak voor de website.

2. Voorontwerp

Op basis van jouw wensen en doelen bouwen wij een eerste opzet van de homepage. Deze sturen we door voor feedback en werken hierop door tot het 100% goed zit. We gaan aan de slag met jouw input tot je volledig tevreden bent.

3. Ontwikkeling

Zodra de homepage gereed is, bouwen we de andere pagina’s in dezelfde stijl. Het geheel moet kloppen. We zorgen voor een consistente vormgeving en houden je steeds op de hoogte. Tussendoor volgen er meerdere feedbackrondes om samen tot het beste resultaat te komen.

4. Lancering en nazorg

Zodra de website helemaal naar wens is, zetten we deze live. Bij oplevering krijg je een geschreven handleiding om je website zelf 100% te kunnen beheren. Heb je na de lancering nog vragen of opmerkingen? Je kan altijd bij ons terecht als je hulp nodig hebt.

Uniek ontwerp

Jouw website krijgt een uniek ontwerp dat 100% afgestemd is op jouw huisstijl en jouw doelgroep.

Responsive

Elke website is toegankelijk voor PC, laptop, tablet en smartphone.

Aanpasbaar

Jij beheert je eigen website. Je kan eenvoudig tekst en afbeeldingen aanpassen.

Voor kleine en grote bedrijven

Een webdesign gerealiseerd door een professioneel webdesign bureau

Wij maken al 5+ jaar websites voor kleine en grote bedrijven in heel Vlaanderen. Dit doen we elke dag met veel passie. Een goed webdesign bestaat niet alleen uit een leuk ontwerp, maar het is belangrijk dat de functie van de website duidelijk aansluit bij de doelen van jouw bedrijf of zaak. Wij zorgen ervoor dat jouw website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd.

Meer over onze aanpak

Hosting en onderhoud

Wij bieden A-Z ondersteuning voor hosting en onderhoud. Van domeinnaam tot e-mailadressen en beveiliging, alles kan. Via regelmatige updates en automatische back-ups houden we jouw website bovendien modern, veilig en technisch up-to-date.

WordPress website laten maken

Wil je een website laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress websites: een snel en gebruiksvriendelijk open source CMS. Dit systeem heeft vele voordelen:

  • De website is snel (en dus goed voor Google)
  • De website is eenvoudig te beheren door jou
  • Niet afhankelijk van één webdeveloper
Een website die scoort

Totaalconcept website

Bij het maken van een website komt natuurlijk meer kijken dan het ontwerp alleen. Wij zorgen voor het complete proces:

  • Vastleggen domeinnaam op jouw naam en bedrijf
  • Snelle betrouwbare hosting inclusief email-account(s)
  • Integratie SSL-certificaten voor versleutelde verbinding
  • Uniek maatwerk website ontwerp, toegespitst op jouw branche en doelgroep
  • Responsive webdesign geschikt voor mobiel en tablets

Klanten aan het woord

“De samenwerking met Studio Soit verliep goed. Ze denken inhoudelijk mee,willen mijn aanbod en werkwijze begrijpen om de boodschap zo krachtig mogelijk te brengen en zijn zeer geduldig. De stijl en inhoud van de website passen bij mij. Het resultaat is een luchtige, frisse, hippe, overzichtelijke en toch allesomvattende website.”

Inès Voncxk – Zaakvoerster

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Studio Soit, vooral de juiste en correcte service. Dit heeft dan ook geleid tot een uitstekend resultaat”

Jasper De Cock – Zaakvoerder

“Een uitstekende vlotte samenwerking met Studio Soit leidde tot een erg mooi resultaat. Met grote fierheid en trots zetten we onze vernieuwde website online. De positieve reacties bleven uiteraard niet uit.”

Lien Joossens – Zaakvoerster

“Een supersnelle en persoonlijke service aan een eerlijke prijs. Wij zijn een zeer tevreden klant!”

Annick De Winter – Coördinator

“Ik dacht er al een tijdje over om een website te maken voor de zaak maar wist niet waar ik moest beginnen, dus sprak ik Studio Soit aan. Zij waren steeds vriendelijk en heel transparant over prijzen en dergelijke. Zelf had ik wel een beeld van hoe ik ongeveer de website zag maar het was Studio Soit die dat beeld scherp kregen voor mij. Toen ik het eerste voorstel zag van mijn website dacht ik onmiddellijk : ‘Dat is exact hoe ik het wil!’ Ik verwijs mensen nog steeds met veel fierheid en trots door naar mijn website. Het was/is een zeer aangename samenwerking.”

Bo Vandenheuvel – Zaakvoerder

“Studio Soit bouwde bijzonder snel een volledig nieuwe website voor ons wijkgezondheidscentrum. Er was een vlotte samenwerking, ze gaven ons goede tips en stonden steeds klaar om de nodige aanpassingen te doen. Wij zijn tevreden met het eindresultaat en kregen al heel wat positieve reacties op de nieuwe website!”

Katrijn Hallaert – Algemeen coördinator

“Wij hebben met Studio Soit samengewerkt om een volledig nieuwe website op te bouwen. We zijn enorm tevreden van het resultaat en de samenwerking. Tijdens het kennismakingsgesprek werd de werkwijze duidelijk en konden wij onze wensen toelichten. Doorheen het proces stonden zij steeds klaar om te assisteren waar nodig en geen enkele aanpassing was teveel voor hen. Bovendien werkten ze ook heel snel. Bedankt!”

Jolien Van de Vondel – Administratief medewerkster

Een frisse blik op jouw project?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en krijg advies over jouw project.

Snelle laadtijden

Instructie bij oplevering, inclusief geschreven handleiding

A-Z ondersteuning

Gericht op sterke resultaten