Over ons

Studio Soit

Resultaatgericht webdesign

Studio Soit helpt bedrijven, zelfstandigen en organisaties die een website op maat willen laten maken waarmee ze échte resultaten kunnen bereiken. Een website die bezoekers op een slimme manier aanzet om een aankoop te doen of een aanvraag in te dienen. Een website die doordacht is opgebouwd en een hoge conversie heeft. Wij werken op een zeer persoonlijke manier en volgens een unieke methode.

Over ons

Een unieke aanpak

Studio Soit biedt een frisse wind in de sector van webdesign. Wij maken nooit zomaar een website, maar gaan altijd eerst concreet kijken wat de precieze doelen zijn van de website die je wilt laten ontwikkelen. Wil je voornamelijk informatie bieden, wil je nieuwe klanten aantrekken via Google, wil je gaan inzetten op social media campagnes, …? Elk project vereist een andere aanpak.

Nadat jouw doelen helder in kaart gebracht zijn maken we een concreet plan voor jouw website. Wij vinden dat een website geen losstaand product mag zijn, maar een middel moet zijn om de digitale doelen van jouw bedrijf te bereiken. Het is onze missie om resultaatgericht webdesign zo laagdrempelig en haalbaar mogelijk te maken voor zoveel mogelijk bedrijven, zelfstandigen en organisaties.

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

Als eerste stap gaan we de specifieke doelstellingen van jouw project in kaart brengen. Wat wil jij precies bereiken? Met welke acties kan je daar geraken? Wat kan je zelf doen en waar kunnen wij bij helpen? Gebaseerd hierop werken wij een concreet plan op maat uit dat afgestemd is op de grootte van jouw bedrijf, de technologische mogelijkheden en het doel dat je wilt bereiken.

“Het daadwerkelijk ontwikkelen van een website zou altijd pas de tweede fase van een project mogen zijn. Alleen zo kan je de sterkste resultaten bereiken.”
Slimme websites

Digitale doelen

Een website maken, dat kan iedereen. Maar een slímme website maken … dat is heel wat anders. Een slimme website is 100% gericht op het behalen van hoge resultaten. Het is een middel waarmee je jouw digitale doelen kan bereiken. Daarom werken wij voor elk project een gericht plan op maat uit dat afgestemd is op jouw verhaal, jouw eigenheid en jouw doelen. Of je nu een kleine zelfstandige bent of een groot bedrijf, er is voor iedereen een oplossing op maat.

Een frisse kijk op webdesign

Studio Soit is een collectief van enthousiaste freelancers die elke dag gepassioneerd aan de slag zijn om onze klanten een zo sterk mogelijk resultaat af te leveren. Wil je meer weten? Twijfel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende babbel. Digitaal of live … kan allemaal. De koffie staat klaar! (En ook water, fruitsap en met wat geluk zelfs een fles cava)

Een frisse blik op jouw project?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en krijg advies over jouw project.

Webdesign

Hosting & onderhoud

Logo & huisstijl

Grafisch design