Hosting & onderhoud

Hosting & Onderhoud

Betrouwbare en goede hosting

Webhosting, domeinnamen of onderhoud van jouw website nodig? Wanneer wij een website ontwikkelen voor jou, kunnen wij ook de website professioneel beheren en onderhouden. Wij regelen de hosting, het domein en het onderhoud van jouw website, en zorgen ervoor dat deze technisch 100% up-to-date blijft.

Hosting van jouw website

Wat is hosting?

Webhosting zorgt ervoor dat jouw website bereikbaar is op het internet en dat geïnteresseerden jouw website kunnen bezoeken. Je hebt hosting altijd nodig om een website te kunnen opzetten. Om jou de best mogelijke hosting te bieden, kunnen wij dit van A tot Z voor jou beheren. We werken hiervoor een pakket op maat uit dat afgestemd is op de doelen en de grootte van jouw website.

Jouw website up-to-date

Wat is website onderhoud?

Goed onderhoud is essentieel voor elke werkende website. Het zorgt ervoor dat elke functie blijft werken en dat de website veilig blijft. Alle websites die wij hosten, worden gestructureerd onderhouden. Dit doen we met automatische beveiligingsupdates, back-ups en handmatige updates die ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft functioneren.

Meer over onderhoud

Waarom is onderhoud belangrijk?

Al onze websites worden gemaakt met WordPress. Dit is een erg populair softwaresysteem om websites mee te bouwen. Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress-website permanent goed up-to-date is. Dit zorgt ervoor dat jouw website beschermd wordt tegen beveiligingslekken. Bovendien zorgt een up-to-date website ervoor dat je kunt profiteren van nieuwe functionaliteiten waarmee jouw website steeds aan kwaliteit zal winnen.

Website hosting

Domeinnaam

E-mailadressen (onbeperkt)

Database

Webruimte

SSL-certificaten

E-mail support

A-Z ondersteuning

Website onderhoud

Maandelijkse updates van software en plugins

Dagelijkse back-ups van website en database

Website beveiligen en maandelijks controleren

Beveiliging updates

Maandelijkse website scan

Security check

Snelheid en veiligheid

Snel en betrouwbaar

Goede hosting is snel en betrouwbaar. Dat willen wij voor jou garanderen. Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig en snel is. Dat is niet alleen goed voor je bezoekers, maar ook om hoger te ranken in Google. Met onze hosting en onderhoud ben je zeker dat jouw website optimaal wordt beheerd.

Extra beveiliging

WordPress Security en back-ups

Het is voor geen enkele IT-speler mogelijk om 100% garantie te bieden dat een website nooit gehackt kan worden. Wél kunnen we het risico zeer sterk verminderen. Dit doen met ons speciaal ontworpen WordPress Security Pakket. Bovendien zorgen wij ervoor dat we altijd een aantal kopieën van jouw website hebben. Met deze backups heb je altijd een oplossing klaar voor als er iets zou foutlopen.

Snelle hosting

Snelheid

Wij kiezen ervoor om al onze websites lokaal te hosten. Dit komt zowel de snelheid, de betrouwbaarheid als de stabiliteit van jouw website ten goede. We werken hiervoor samen met vaste partners die de beste service bieden.

Een frisse blik op jouw project?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en krijg advies over jouw project.

Snel en betrouwbaar

Hosting vanuit België

A-Z ondersteuning

Extra beveiliging